Griekenland is echt een vakantiebestemming waar je eindeloos veel mogelijkheden hebt; je kunt cultuur snuiven in de hoofdstad Athene of gaan eilandhoppen in de Cycladen. Ook kun je de hele vakantie op één eiland blijven en zelf op zoek gaan naar het meest kindvriendelijke strand en het lekkerste restaurant. De meeste bekende eilanden zijn makkelijk te bereiken met het vliegtuig maar voor sommige parels moet je nog even verder reizen met de boot.

In ons aanbod vind je de meest kindvriendelijke accommodaties op de fijnste Griekse eilanden. Dit zijn: Chalkidiki, Corfu, Kos, Kreta, Rhodos, Samos, Thassos en Zakynthos. Het aanbod accommodaties bestaat hier uit luxe resorts en kleinschalige boutiquehotels.

Waarom naar Griekenland met kinderen

De Grieken zijn echt dol op kinderen. Kinderen kunnen altijd mee naar het restaurant of het terras, dat doen de inwoners van Griekenland zelf ook. En als de kinderen huilen of wat lawaai maken bij het spelen, dan is dit geen probleem. Kinderen hebben een grote aantrekkingskracht op Griekse mensen. Ze zullen vaak een praatje of grapje met ze proberen te maken en de kinderen zelfs willen optillen of de wang even aanraken. De meisjes worden vaak liefkozend “koukla” (popje) genoemd.

Accommodaties van ReisgraagKids in Griekenland

Wij hebben de meest fijne plekken voor je opgezocht en hebben ook in Griekenland een mooie selectie accommodaties gemaakt. Van luxe hotels tot kleinschalige appartementen, allemaal plekken die ik aanraad! Heb je zelf geen tijd of zin om de meest geschikte accommodatie uit te zoeken? Mail ons dan je wensen (info@reisgraagkids.nl) en wij maken een gratis offerte voor je!

Hotel Blue Bay

Hotel Blue Bay
Op loopafstand van het knusse stadje Afitos ligt Hotel Blue Bay. Omdat het boven op een klif ligt heb je prachtig uitzicht over de Egeïsche Zee. In

Ikos Aria

In het spiksplinternieuwe Ikos Aria op het Griekse eiland Kos beleef je een heerlijke gezinsvakantie.

Grecotel Daphnila Bay

Een luxe omgeving waar je kunt sporten, heerlijk kunt eten en waar de kinderen meer dan welkom zijn? Dat is Grecotel Daphnila Bay!

Appartementen Dionysos

Zoek jij een betaalbare en kindvriendelijke accommodatie in het Griekse Chalkidiki? Kijk dan eens naar Appartementen Dionysos!

Ikos Olivia

Zoek je een luxe omgeving waar het jou en de kinderen aan niets tekort komt? Dan is Ikos Olivia echt een aanrader!

Sani Resort Chalkidiki

Overnachten in een luxe, groene omgeving waar de kinderen echt in de watten worden gelegd. Dat is Sani Resort in Chalkidiki.