Kaapverdië is vooral bekend geworden vanwege het programma ‘Helemaal het einde’. Het bestaat uit verschillende eilanden waarvan Sal en Boa Vista het grootste en tevens meest toeristische zijn. Met (kleine) kinderen is het een heerlijke bestemming. Na ongeveer 6 uur vliegen ben je direct in een andere wereld, in Afrika. Het hele jaar door schijnt hier de zon en is de temperatuur constant. Tel daar de kindvriendelijke accommodaties bij op en je hebt alle ingrediënten voor een fijne vakantie met het hele gezin!

Waarom naar Kaapverdië met kinderen?

Een vakantie naar Kaapverdië is vooral om te relaxen en van de zon te genieten. Vooral als je naar de eilanden Sal en Boa Vista gaat. Daarnaast is de bevolking ontzettend kindvriendelijk en zijn er veel accommodaties waar de kinderen meer dan welkom zijn!

Accommodaties van ReisgraagKids op Kaapverdië

Ook op Kaapverdië hebben wij een mooie selectie gemaakt aan kindvriendelijke accommodaties! Heb je zelf geen tijd of zin om de meest geschikte accommodatie uit te zoeken? Mail ons dan je wensen (info@reisgraagkids.nl) en wij maken een gratis offerte voor je!