Curaçao met kinderen is het hele jaar door een aanrader! Het is een fijne vakantiebestemming voor de hele familie, vooral vanwege de prachtige stranden en het fijne klimaat. Het is wel een stukje vliegen maar je krijgt er veel voor terug. Er zijn verschillende accommodaties waar je met het hele gezin een fijne tijd beleeft, wij hebben ze allemaal onder de loep genomen voor je en de fijnste voor je uitgezocht. Op het eiland kun je gewoon Nederlands praten en je hebt alle voordelen van een Nederlandse bestemming zoals Nederlandse boodschappen in de winkel (o.a. babyvoeding) en water uit de kraan wat je gewoon kunt drinken. De meeste mensen gaan op vakantie naar Curaçao om te relaxen op het strand. Je vindt er dan ook veel verschillende stranden. Met een huurauto kun je zelf op onderzoek naar het meest kindvriendelijke strand van Curaçao.

Waarom naar Curaçao met kinderen?

Waarom zou je tussen de 10 en 12 uur in het vliegtuig gaan zitten voor een vakantie met de kinderen? Nou, vooral de combinatie van warm weer en prachtige stranden is de reden dat men voor Curaçao kiest. Maar je hebt er ook mooie natuur, bijzondere dieren en ontdekt er een stukje Nederlandse geschiedenis. Er komt geen malaria voor en het is een compact eiland. Tijdens de schoolvakanties zitten de vliegtuigen niet voor niets vol met Nederlandse gezinnen met kinderen.

Accommodaties van ReisgraagKids op Curaçao

Op het tropische eiland Curaçao hebben we een mooie, gevarieerde selectie aan accommodaties gemaakt. Van luxe villa`s tot kleinschalige hotels die echt kindvriendelijk zijn. Allemaal plekken waar ik met mijn gezin zo heen zou gaan! In deze hotels en resorts ga jij een hele fijne vakantie beleven samen met het hele gezin. Heb je zelf geen tijd of zin om de meest geschikte accommodatie uit te zoeken? Mail ons dan met je wensen (info@reisgraagkids.nl) en wij maken een gratis offerte voor je!

Baoase Luxury Resort 5*

Baoase Luxury Resort is echt enorm luxe. Hier geniet je van de rust en het heerlijk eten in een Family Villa voor max. 6 personen.

Dolphin Suites & Wellness 3*

Zoek je een kleinschalig, boutiquehotel op het tropische Curaçao? Dan zit je bij Dolphin Suites goed!

LionsDive Beach Resort 4*

LionsDive Beach Resort is een top hotel gelegen in Mambo Beach. Hier kun je genieten met je gezin. Het hotel heeft mooie kamers en appartementen. Er worden hier veel sportactiviteiten aangeboden en je kunt heerlijk eten in een van de restaurants.

Santa Barbara Beach & Golf Resort 5*

Op zoek naar een luxe en all incusive verblijf op Curaçao waar de kinderen zich ook vermaken? Dat is Santa Barbara Beach & Golf Resort!

Sunscape Curaçao Resort, Spa & Casino 4*

Sunscape Curacao Resort is een enorm kindvriendelijk resort gelegen aan het populaire Mambo Beach en met een prive-strand en 3 zwembaden!

Papagayo Beach Resort 4*

Verblijf in een prachtige bungalow of villa op Papagayo Beach Resort samen met het hele gezin. Dit resort is op loopafstand van de populaire Jan Thiel Baai!

Acoya Curaçao Resort 4*

Acoya Curaçao Resort is ideaal voor gezinnen die een all inclusive verblijf zoeken op Curaçao en graag in een appartement/villa verblijven.

Morena Resort 4*

Morena Resort is een kindvriendelijk, eco resort op een van de mooiste plekken van Curaçao. Hier heb je de tijd van je leven met het hele gezin!

Chogogo Dive & Beach Resort 4*

In het Chogogo Resort huur je een bungalow of appartement voor gezinnen tot 6 personen. Dit ligt op loopafstand van het Jan Thiel strand.