Portugal is een geliefde bestemming voor een zonvakantie met kinderen. Het is ongeveer 3 uur vliegen en het klimaat is er het hele jaar prima. Vooral in het zuiden van Portugal aan de Algarve, is het goed vertoeven. Als je met kleine kinderen op reis gaat is het belangrijk dat het hotel daar wel op ingesteld is. Niets vervelender dan boze gezichten in het restaurant of bij het zwembad omdat jouw kindje iets te veel plezier heeft. Daarom hebben wij de meest kindvriendelijke hotels voor je uitgezocht. In deze hotels kunnen de kinderen ongegeneerd spetteren in het zwembad, zich uitleven in de speeltuin, dansen in de miniclub en zichzelf zijn in het restaurant.

Waarom naar Portugal met kinderen?

Niet alleen de prachtige kusten van de Algarve maar ook de kleine dorpjes en stadjes in de Alentejo, de wijngaarden langs de Douro in Centro en de ruigere en authentieke omgeving van Norte zijn ideaal voor een vakantie met kinderen. Een bezoek aan Lissabon, de hoofdstad van Portugal, en daar een ritje maken met een karakteristiek trammetje is met kinderen ook zeker een aanrader. Kindvriendelijke accommodaties vind je in het hele land en wij hebben een mooie selectie gemaakt voor je.

Accommodaties van ReisgraagKids in Portugal

Ook in Portugal hebben wij een mooie selectie gemaakt aan kindvriendelijke accommodaties! Heb je zelf geen tijd of zin om de meest geschikte accommodatie uit te zoeken? Mail ons dan je wensen (info@reisgraagkids.nl) en wij maken een gratis offerte voor je!