Dubai is één van de 7 Verenigde Arabische Amiraten en ligt aan de Perzische Golf. Iedereen heeft weleens van Dubai gehoord, terwijl het Emiraat niet zo heel groot is. Het past ongeveer 10x in Nederland en is kleiner dan de provincie Noord-Brabant. Dubai; you love it or you hate it. Het is over-de-top, extreem en overweldigend. Maar ook slechts 6 uur vliegen, een warm klimaat en veel leuke activiteiten om te doen met de kinderen! Wat dacht je bijvoorbeeld van Legoland Waterpark of een bezoek aan het hoogste gebouw ter wereld (Burj Khalifa). Dubai moet je zien om het te kunnen geloven. Recordbrekende architectuur naast traditionele wijken en kunstmatige eilanden langs de kust.

Waarom naar Dubai met kinderen?

Zoals al gezegd zijn er veel leuke activiteiten om te doen met de kinderen. Daarnaast is de bevolking ontzettend kindvriendelijk en zijn er veel accommodaties waar de kinderen meer dan welkom zijn! Omdat het hier het hele jaar door warm is, raden wij aan om Dubai vooral te bezoeken in het voorjaar of najaar. Ook de kerstvakantie is een prima periode om daar te zijn, maar dan liggen de prijzen wel een stuk hoger.

Accommodaties van ReisgraagKids in Dubai

In deze emiraat kun je in het oude centrum verblijven en op de eilanden voor de kust. Wij hebben een selectie gemaakt van de fijnste accommodaties om met het hele gezin te verblijven.

Heb je zelf geen tijd of zin om de meest geschikte accommodatie uit te zoeken? Mail ons dan je wensen (info@reisgraagkids.nl) en wij maken een gratis offerte voor je!

The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina 5*

Gelegen aan het ongerepte strand van Jumeirah Beach, direct aan zee, ligt het kindvriendelijke en luxe The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina.

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa 5*

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa ligt op het beroemde Palmeiland en hier vermaakt het hele gezin zich uitstekend!

Rixos the Palm Dubai 5*

In het luxe Rixos the Palm Dubai zullen de kinderen zich geen moment vervelen, zoveel keuze aan sportfaciliteiten heb je er!

Meliá Desert Palm Dubai 4*

Meliá Desert Palm is het toonbeeld van luxe en rust in het hysterische Dubai. Ook kun je hier op culinair gebied enorm genieten!

Madinat Jumeirah 5*

Het exclusieve vakantiecomplex Madinat Jumeirah is volledig omgetoverd tot een Oriëntaals dorp en ligt aan een mooi privé-strand.

Atlantis The Palm 5*

Atlantis The Palm is een luxe resort aan Jumeirah Beach. Door de ideale ligging beleef je hier de perfecte combinatie van stad en strand.