Je leest het overal en het is echt waar; op slechts 4 a 5 uur vliegen beland je in een totaal andere wereld. Marokko is het land van 1001-nacht, een sprookjeswereld waar je zo ontzettend veel kunt beleven. Wat dacht je van rondwandelen in de souks van Marrakech of op een kameel door de woestijn rijden? Marokko met kids is een veelzijdige vakantiebestemming. Je kunt er makkelijk door het land reizen met een huurauto. Maar ook als je 1 plek wilt blijven dan ben je hier op de juiste bestemming. Hou er wel rekening mee dat het in de zomervakantie ontzettend warm is dus ik vind het meer een bestemming voor de meivakantie of voor de herfstvakantie. Maar als je goed tegen de warmte kunt dan kan je ook in de zomervakantie gaan.

Waarom naar Marokko met kinderen

Zoals al aangegeven zou ik vooral kiezen voor een vakantie in de meivakantie of herfstvakantie in verband met de hitte. Wij hebben ooit de combinatie gedaan van overnachten in een typische riad in het centrum van Marrakech en daarna nog een paar dagen relaxen in de luxe omgeving van Club Med.

ReisgraagKids accommodaties in Marokko

Als je op vakantie gaat naar Marokko met kids is het erg leuk om te overnachten in een typische riad. Die zitten uiteraard in ons aanbod. Maar ook een luxe park als Club Med vind je hier terug en dat is in eerste instantie geen typische ReisgraagKids accommodatie maar ik vind dit wel een fijne plek om te overnachten.

Iberostar Club Palmeraie Marrakech 4*

Bij Iberostar Club Palmeraie Marrakech kom je terecht in een sprookje uit 1001-nacht! In dit gezinsvriendelijke complex staan sport en lekker eten centraal

Rondreis Marokko met kinderen

Zoek jij de perfecte rondreis Marokko met de kinderen? Wij hebben mooie voorbeeldrondreizen maar kunnen ook alles op maat maken.

Kindvriendelijke riad in Marrakech

Een verblijf in de meest kleurrijke stad van Marokko maak je helemaal af als je in een kindvriendelijke riad in Marrakech overnacht.

Club Med Marrakech la Palmeraie 4*

Club Med Marrakech is een klein paradijs op aarde, hier verblijf je op een luxe park met veel faciliteiten. En alles inclusief, ideaal dus als je met kinderen op vakantie gaat.