Kindvriendelijke riad in Marrakech

MARRAKECH - MAROKKO
 • Dakterras riad in Marrakech
 • Dakterras Riad Marrakech
 • Ontbijt Riad Marrakech
 • Inrichting riad Marrakech
 • Eten in Marrakech

Kindvriendelijke riad in Marrakech

Een verblijf in de meest kleurrijke stad van Marokko maak je helemaal af als je in een kindvriendelijke riad in Marrakech overnacht. Een riad is een traditioneel Marokkaans huis of paleis met een binnentuin. De huizen/paleizen waren in het bezit van de welgestelden van Marokko en stonden meestal in het ommuurde deel van de stad. Vandaag de dag zijn deze huizen veelal in gebruik als soort bed & breakfast en is het de ideale verblijfplaats om de stad te ontdekken.

Er is een enorm uitgebreide keuze aan kindvriendelijke riads in Marrakech, van eenvoudig tot extreem luxe. Sommige riads hebben zelfs een eigen restaurant of wellnessruimte. Alle riads die wij aanbieden hebben familiekamers en zijn ingericht in de typische Marokkaanse stijl. Je kunt al je wensen aan ons doorgeven en wij zoeken de meest geschikte kindvriendelijke riad in Marrakech voor je.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een riad in de oude wijk van Marrakech die is voorzien van authentieke Marokkaanse meubels. Hier heb je gratis wifi en kun je in het restaurant kiezen voor een speciaal kindermenu. Of een riad van waaruit je in 2 minuten naar het bekende Djemaa el Fnaplein loopt of waar je kunt relaxen in de eigen spa. In de meeste riads hebben ze een dakterras waar vanaf je een prachtig uitzicht hebt over de stad en waar je even tot rust kunt komen na de drukte van de stad.

De stad Marrakech

Marrakech is de meest bekende stad van Marokko en ligt op zo`n 4,5 uur vliegen vanaf Nederland. Het is een van de koningssteden van het land. Al sinds het begin van de vorige eeuw is het een toeristische trekpleister wat zich heeft geuit in de bouw van vele (luxe) hotels en sfeervolle tuinen. Je kunt er heerlijk rondstruinen in de souks en al het lekkers proeven wat er aangeboden wordt.

Om de meest voordelige prijs voor je te berekenen kun je ons mailen op info@reisgraagkids.nl. Geef dan even aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat graag zodat we er rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunnen we ook een huurauto voor je regelen als je dat wilt.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Per email kun je ons 24/7 bereiken.

ReisgraagKids
Stationssingel 120e
5371 BB Ravenstein
0486-412199
info@reisgraagkids.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kindvriendelijke riad in Marrakech” te beoordelen

Of

  Vul het formulier in en vertel ons waar je naar op zoek bent.

  Zoek een reis

  Vind jouw droomreis!