Rondreis Marokko met kinderen

RONDREIS MAROKKO
 • Ait Ben Haddou - Marokko
 • Sahara woestijn – Marokko
 • Tajines Marokko
 • Markt Agadir, Marokko
 • Agadir, Morokko

Rondreis Marokko met kinderen

Marokko is een prima bestemming om in de meivakantie of in de herfstvakantie te ontdekken. Een rondreis Marokko met kinderen is goed te doen met een huurauto. De afstanden zijn relatief kort, de mensen zijn ontzettend vriendelijk en er zijn leuke, kindvriendelijke hotels. Voor verschillende gezinnen hebben wij een rondreis Marokko met kinderen samengesteld en die kwamen allemaal enthousiast terug. Hieronder zie je een voorbeeldreis, maar je kunt het uiteraard helemaal naar wens samenstellen.

Marokko is niet ver vliegen, onderstaande reis begint bijvoorbeeld in Marrakech en dat is ongeveer 4 uur vliegen. Je komt in een compleet andere wereld terecht die echt heel leuk is om samen met de kinderen te ontdekken!

Markt Agadir, Marokko

Voorbeeld rondreis Marokko met kinderen

8-daagse rondreis Marokko op je gemak.
Route: Marrakech – Essaouira – Lalla Takerkoust – Marrakech

De eerste dagen verblijf je in de magische stad Marrakech. Op de fiets ontdek je de verschillende de wijken, rijd je door de smalle straatjes van de soukhs terwijl de ezelkarren je tegemoet komen. Met je huurauto rijd je in een paar uur naar de kust voor een verblijf in het sfeervolle vissersplaatsje Essaouira en schuif je aan voor een lunch bij een Marokkaans gezin. Dit zal een bijzondere ontmoeting zijn. Om je reis helemaal in de vakantiesfeer af te sluiten, slaap je op de eco-boerderij op een uur rijden van Marrakech. Je kinderen kunnen de dieren aaien en bouwen zelf hun kasbahdorp met modder en stro. ‘s Avonds hoef je niet meer op pad, want de kok schotelt je een maaltijd voor met producten uit eigen moestuin. Dat is nog eens vakantie!

Je hebt twee reisdagen van ruim drie uur en de laatste dag rijd je in een uur naar de luchthaven. Dat maakt deze reis zeer geschikt voor een week met een rustig reistempo. Ook kan je de reis verlengen door nog een paar nachten in Marrakech te verblijven.

Blauwe stad Essaouira - Marokko

15-daagse rondreis Grand Tour Marokko
Route: Marrakech – Ait Ben Haddou – woestijn – Taroudant – Essaouira – Marrakech

Heb je twee weken de tijd dan is deze 15-daagse rondreis echt een topper! Tijdens deze Marokko familiereis combineer je de Marokkaanse cultuur met de indrukwekkende bergen, de grote lege woestijn en de verfrissende kust. Je start deze rondreis in de koningsstad Marrakech waar je samen met je kinderen kunt dwalen door de smalle straatjes van de souks op zoek naar de kruiden piramides. Dan reis je met je huurauto door het indrukwekkende atlasgebergte langs kasbahs, vruchtbare valleien en oases vol palmbomen naar de glooiende zandheuvels van de Sahara. Via het Anti-Atlas waar je slaapt in Taroudant reis je door naar het authentieke kustplaatsje Essaouira. In dit witte dorpje met blauwe luiken kan je shoppen in de oude medina maar ook genieten van zon, zee en strand. Tot slot verblijf je nog een nachtje in Marrakech voordat je weer terug naar huis vliegt. Je slaapt op bijzondere plekken zoals een unieke nacht onder sterren in de woestijn en een riad hotel in Marrakech.

Vraag een prijsofferte op voor deze Rondreis Marokko met kinderen

Wil jij deze fijne rondreis maken met de kinderen? Geef ons je wensen door en wij gaan uitzoeken welke accommodatie het beste bij je past en wat hier de prijs van is.

Je kunt ons mailen op info@reisgraagkids.nl. Geef dan even aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat graag zodat we er rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunnen we ook verzekeringen voor je regelen als je dat wilt.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Per email kun je ons 24/7 bereiken.

ReisgraagKids
Stationssingel 120e
5371 BB Ravenstein
0486-412199
info@reisgraagkids.nl

Om de meest voordelige prijs voor je te berekenen kun je ons mailen op info@reisgraagkids.nl. Geef dan even aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat graag zodat we er rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunnen we ook een huurauto voor je regelen als je dat wilt.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Per email kun je ons 24/7 bereiken.

ReisgraagKids
Stationssingel 120e
5371 BB Ravenstein
0486-412199
info@reisgraagkids.n

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rondreis Marokko met kinderen” te beoordelen

Of

  Vul het formulier in en vertel ons waar je naar op zoek bent.

  Zoek een reis

  Vind jouw droomreis!