Zoek jij een vakantie voor het hele gezin? Denk dan ook eens aan het Griekse eiland Kos. Alleen al vanwege de historische schatten zou je een keer met de kids naar Kos moeten. Denk aan de archeologische opgravingen van de Asklepieion en de kasteelruïne Neratzia in Kos-Stad. Als je nog niet helemaal overtuigd bent dan doet de ontzettend vriendelijke bevolking van dit heerlijke eiland dat zeker wel.

Waarom naar Kos met kinderen?

Het is ongeveer 3,5 uur vliegen naar Kos en er heerst een fijn klimaat op dit Griekse eiland. Kos met kinderen is ook erg leuk als ze goed kunnen zwemmen, hier kunnen ze namelijk naar hartenlust snorkelen! Maar je kunt ook een stoere jeepsafari doen of gewoon relaxen bij een heerlijk zwembad op een van de resorts of in een leuk appartementencomplex. Kindvriendelijke accommodaties zijn er namelijk genoeg op dit eiland.

Accommodaties van ReisgraagKids op Kos

Op het Griekse eiland Kos hebben we een mooie, gevarieerde selectie aan accommodaties gemaakt. Van luxe villa`s tot kleinschalige hotels die echt kindvriendelijk zijn. Allemaal plekken waar ik met mijn gezin zo heen zou gaan! In deze hotels en resorts ga jij een hele fijne vakantie beleven samen met het hele gezin. Heb je zelf geen tijd of zin om de meest geschikte accommodatie uit te zoeken? Mail ons dan met je wensen (info@reisgraagkids.nl) en wij maken een gratis offerte voor je!

Kipriotis Village 4*

Op het Griekse eiland Kos, vind je het kindvriendelijke complex Kipriotis Village. Dit grote resort is ideaal voor een gezinsvakantie.

Akti Beach 4*

All inclusive paradijs met veel kinderanimatie en kinderzwembaden, dat is Akti Beach op Kos.

Ikos Aria 5*

In het spiksplinternieuwe Ikos Aria op het Griekse eiland Kos beleef je een heerlijke gezinsvakantie.