Zoek jij een vakantie voor het hele gezin? Denk dan ook eens aan het Griekse eiland Samos. Samos is nog steeds een van de groenste eilanden van Griekenland en een prachtige wandeling door het bosrijke binnenland is dan ook zeker aan te raden. De meeste stranden lopen geleidelijk af, wat ideaal is voor een vakantie met (kleine) kinderen. Dankzij de strategische ligging tussen Europa en Azië kent eiland het een rijke geschiedenis.

Waarom naar Samos met kinderen?

Witte zandstranden, schilderachtige dorpjes en gezellige vissershavens kenmerken het Griekse eiland Samos. Op Samos hoef je niet stil te zitten, er zijn genoeg leuke activiteiten te ondernemen voor het hele gezin. Excursies die je kunt doen zijn o.a. een dagtocht naar de ruïnes van de burcht van Logothetis of naar Patmos, een bezoek aan de Turkse kustplaats Kusadasi, een wandeltocht door de Nachtegaalvallei of en een bezoek aan de tempel van Hera en de grot van Pythagoras.

Accommodaties van ReisgraagKids op Samos

Op het Griekse eiland Samos hebben we een mooie, gevarieerde selectie aan accommodaties gemaakt. Van luxe villa`s tot kleinschalige hotels die echt kindvriendelijk zijn. Allemaal plekken waar ik met mijn gezin zo heen zou gaan! In deze hotels en resorts ga jij een hele fijne vakantie beleven samen met het hele gezin. Heb je zelf geen tijd of zin om de meest geschikte accommodatie uit te zoeken? Mail ons dan met je wensen (info@reisgraagkids.nl) en wij maken een gratis offerte voor je!