Zoek jij een vakantie voor het hele gezin? Denk dan ook eens aan het Griekse eiland Corfu. Mede door de veelzijdigheid is het eiland enorm kindvriendelijk. Het groene eiland wordt omringd door verschillende mooie baaien met helderblauw water. Paleokastritsa in het noordwesten springt er echt boven uit en is met vijf schitterende baaien een echt strandparadijs.

Waarom naar Corfu met kinderen?

Het is ongeveer 3 uur vliegen naar Corfu en er heerst een fijn klimaat. Corfu met kinderen is ook erg leuk als ze goed kunnen zwemmen, hier kunnen ze namelijk naar hartenlust snorkelen! Maar je kunt ook een stoere jeepsafari doen of gewoon relaxen bij een heerlijk zwembad op een van de resorts of in een leuk appartementencomplex. Kindvriendelijke accommodaties zijn er namelijk genoeg op dit eiland.

 

Accommodaties van ReisgraagKids op Corfu

Op het Griekse eiland Corfu hebben we een mooie, gevarieerde selectie aan accommodaties gemaakt. Van luxe villa`s tot kleinschalige hotels die echt kindvriendelijk zijn. Allemaal plekken waar ik met mijn gezin zo heen zou gaan! In deze hotels en resorts ga jij een hele fijne vakantie beleven samen met het hele gezin. Heb je zelf geen tijd of zin om de meest geschikte accommodatie uit te zoeken? Mail ons dan met je wensen (info@reisgraagkids.nl) en wij maken een gratis offerte voor je!

Aqualand Village 4*

Gratis toegang tot een groot aquapark en verblijf op basis van all inclusive, dat is Aqualand Village op Corfu.

La Riviera Barbati 4*

Moderne appartementen, direct aan zee en sommige zelfs met een privé-zwembad. Dat is Riviera Barbati op het Griekse Corfu!

Grecotel Daphnila Bay 4*

Een luxe omgeving waar je kunt sporten, heerlijk kunt eten en waar de kinderen meer dan welkom zijn? Dat is Grecotel Daphnila Bay!