Zoek jij een vakantie voor het hele gezin? Denk dan ook eens aan het Griekse eiland Thassos. Hier vind je misschien wel de mooiste stranden van heel Griekenland! Een van de aanraders is het Metalia-strand, op weg naar Limenaria. Vanwege de geleidelijk aflopende zeebodem is het geschikt voor gezinnen met kinderen. Een oude fabriek vormt het decor voor dit onontdekte stukje eiland. Het strand is via een voetpad vanaf de doorgaande weg te bereiken.

Waarom naar Thassos met kinderen?

Het Griekse eiland Thassos is het meest noordelijk gelegen eiland in de Egeïsche Zee. Het is een eiland met veel schitterende stranden waar het bijna nooit hard waait, dit in tegenstelling met de stranden van andere Griekse eilanden. De zee is ook meestal ondiep of loopt geleidelijk aan af. Ideaal dus met (kleine) kinderen. Thassos is tevens populair vanwege de prachtige, groene natuur, de pittoreske dorpen en het gezellige Thassos-Stad.

Accommodaties van ReisgraagKids op Thassos

Op het Griekse eiland Thassos hebben we een mooie, gevarieerde selectie aan accommodaties gemaakt. Van luxe villa`s tot kleinschalige hotels die echt kindvriendelijk zijn. Allemaal plekken waar ik met mijn gezin zo heen zou gaan! In deze hotels en resorts ga jij een hele fijne vakantie beleven samen met het hele gezin. Heb je zelf geen tijd of zin om de meest geschikte accommodatie uit te zoeken? Mail ons dan met je wensen (info@reisgraagkids.nl) en wij maken een gratis offerte voor je!