Zoek jij een vakantie voor het hele gezin? Denk dan ook eens aan het Griekse eiland Zakynthos. Het is een heel groen eiland met een divers landschap. In het westen zijn er bergen, bossen en kleine stranden. In het oosten zijn de stranden ontzettend mooi en in het binnenland zijn er citrusbomen en wijngaarden. Een leuk, cultureel uitje is bijvoorbeeld het bezoeken van het Venetiaanse Kastro dat gebouwd is op een heuvel.

Waarom naar Zakynthos met kinderen?

Ideaal is dat Zakynthos slechts 3 uur vliegen is. Je vindt er prachtige stranden, de rotsformaties indrukwekkend en de zee is helderblauw. Kortom; alle ingrediënten voor een fijne vakantie met het hele gezin. De Griekse bevolking is enorm vriendelijk en de stranden lopen geleidelijk af in zee. Je kunt er op veel plekken snorkelen maar de mooiste plek is waarschijnlijk toch wel Marathonissi.

Accommodaties van ReisgraagKids op Zakynthos

Op het Griekse eiland Zakynthos hebben we een mooie, gevarieerde selectie aan accommodaties gemaakt. Van luxe villa`s tot kleinschalige hotels die echt kindvriendelijk zijn. Allemaal plekken waar ik met mijn gezin zo heen zou gaan! In deze hotels en resorts ga jij een hele fijne vakantie beleven samen met het hele gezin. Heb je zelf geen tijd of zin om de meest geschikte accommodatie uit te zoeken? Mail ons dan met je wensen (info@reisgraagkids.nl) en wij maken een gratis offerte voor je!