Zoek jij een vakantie voor het hele gezin? Denk dan ook eens aan het Griekse eiland Rhodos. Van Rhodos wordt vaak gezegd dat het de meest zonzekere bestemming is van Griekenland. Het is tevens het grootste eiland van de eilandengroep Dodekanesos en ligt op ongeveer 4 uur vliegen Amsterdam. Rhodos is een groen eiland met een lange kustlijn. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Dankzij de strategische ligging tussen Europa en Azië kent eiland het een rijke geschiedenis.

Waarom naar Rhodos met kinderen?

Op Rhodos hoef je niet stil te zitten er zijn genoeg leuke activiteiten te ondernemen voor het hele gezin. Zo kun je in het plaatsje Lindos op ezels rijden, er zijn tal van watersporten te beoefenen. Dan is er nog Symi een klein eiland, een klein stukje boven Rhodos, met veel pittoreske dorpjes en tal van mooie strandjes het is dan ook een toeristische trekpleister. En natuurlijk, als afsluiter van een avontuurlijke dag, is een bezoek aan een mooi zandstrandje altijd een groot succes. Wij adviseren u graag over andere kind, papa en mama vriendelijke uitstapjes voor tijdens uw bijzondere familievakantie.

Accommodaties van ReisgraagKids op Rhodos

Op het Griekse eiland Rhodos hebben we een mooie, gevarieerde selectie aan accommodaties gemaakt. Van luxe villa`s tot kleinschalige hotels die echt kindvriendelijk zijn. Allemaal plekken waar ik met mijn gezin zo heen zou gaan! In deze hotels en resorts ga jij een hele fijne vakantie beleven samen met het hele gezin. Heb je zelf geen tijd of zin om de meest geschikte accommodatie uit te zoeken? Mail ons dan met je wensen (info@reisgraagkids.nl) en wij maken een gratis offerte voor je!