Zoek jij een vakantie voor het hele gezin? Denk dan ook eens aan het Griekse eiland Kreta. Kreta is veel meer dan de populaire uitgaansplaats Chersonissos. Je hebt er schattige dorpjes, mooie stranden en een vriendelijke bevolking. Het is ongeveer 3,5 uur vliegen vanaf Nederland. Het binnenland en de zuidkust zijn minder toeristisch. Hier vind je verlaten pleintjes en de typische wit-met-blauw gekleurde huisjes.

Waarom naar Kreta met kinderen?

Het is ongeveer 3,5 uur vliegen naar Kreta en er heerst een fijn klimaat op dit Griekse eiland. Je vindt vooral aan de noordkust van Kreta lange, brede zandstranden Falasarna. Dit strand is gemakkelijk te bereiken via de plaats Chania en de zeebodem loopt er geleidelijk af, dus kinderen kunnen er heerlijk in het ondiepe water spelen. Een ander zeer mooi strand in het noorden is Vai Beach, waar de tropische palmbomen pal naast het zand staan. Wil je liever een iets rustiger strand, ga dan naar de zuidkust. Ook hier vind je brede stranden en zijn er vaak net wat minder mensen.

Accommodaties van ReisgraagKids op Kreta

Op het Griekse eiland Kreta hebben we een mooie, gevarieerde selectie aan accommodaties gemaakt. Van luxe villa`s tot kleinschalige hotels die echt kindvriendelijk zijn. Allemaal plekken waar ik met mijn gezin zo heen zou gaan! In deze hotels en resorts ga jij een hele fijne vakantie beleven samen met het hele gezin. Heb je zelf geen tijd of zin om de meest geschikte accommodatie uit te zoeken? Mail ons dan met je wensen (info@reisgraagkids.nl) en wij maken een gratis offerte voor je!

Aquila Rithymna Beach 5*

Bij Aquila Rithymna Beach is er luxe voor het hele gezin! Het hotel beschikt over veel faciliteiten en is daarom geschikt voor iedereen.

Rethymno Residence 3*

Rethymno Residence is een kleinschalig hotel op het Griekse Kreta maar wel met een uitgebreid zwembadcomlex, zelfs met glijbanen!

Iberostar Creta Marine 4*

Iberostar Creta Marine: gelegen aan zee en met tal van (kinder)faciliteiten is dit een heerlijk uitgangspunt om het mooie eiland te ontdekken.