Karakter-Curacao-Beachclub

Lekkerste lunchplekken op Curaçao

7 november 2019
Tips en weetjes

Op vakantie met de kinderen naar Curaçao is natuurlijk al een beleving op zich! Je zult hier een heerlijke vakantie hebben met de mooie stranden, heerlijke zeewater en de vriendelijke bevolking. Maar het uit eten of ergens gaan lunchen kan soms een stressvol gebeuren zijn met kids die niet stil willen zitten. Wij hebben de 5 lekkerste lunchplekken op Curaçao op een rijtje gezet waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. En jij dus even lekker kunt relaxen en ook kunt genieten van het eten!

De 5 lekkerste lunchplekken op Curaçao zijn:

Hofi Cas Cora

Hofi Cas Cora is een boerderij met het ‘farm to table’ concept en alleen geopend van vrijdag t/m zondag. Dit is echt een topper in deze lijst met lekkerste lunchplekken op Curaçao. Ze verbouwen hier hun eigen groenten en fruit waardoor alles super vers is. Standaard gerechten gaan ze uit de weg door het net even anders (en verser) te maken. Vraag ook vooral welke verse sappen ze hebben! Neem de tijd om hier te gaan lunchen, de kinderen vermaken zich prima bij de dieren (paarden, varkens, schapen en kippen). En jij kunt heerlijk genieten van de lunch.

Zest Beach Café

Nummer 2 in de lijst van lekkerste lunchplekken op Curaçao is Zest Beach Café. Hier kun je lunchen bij de picknicktafels met de voetjes in het zand, dit is echt een aanrader! Op het strand kun je genieten van vlees van de grill, salades, broodjes en meer. Van 12:00 tot 22:00 uur ben je welkom bij de Beach Grill waar dagverse worstjes en vleessoorten besteld kunnen worden. Bij Zest Beach Café worden er regelmatig muzikale evenementen georganiseerd waarin natuurlijk ook lekker eten weer centraal staat.

De Visserij

De Visserij bij Piscadera-baai is onwijs populair om zijn verse vis en handige concept. Aan het eind van elke ochtend brengen de lokale vissers hier hun vangst. Deze wordt schoongemaakt en ligt even later bij je op tafel. Je bestelt zelf bij de eerste balie je vis (en eventueel frietjes, sausje, salade) rekent af en kiest een tafel uit. Bij de volgende balie idem maar dan voor de drankjes, die je gelijk meeneemt. Handig met de kids, want als het op is loop je gelijk de deur. De vis is hier echt super, voor relatief weinig geld. Aanraders zijn de Yellow Fin Tuna, Dradu en een schaal vol garnalen.

City Beach 88

Pietermaai is weer een pareltje rijker! City Beach 88 heeft afgelopen jaar haar deuren geopend. Een nieuwe strandtent… midden in de stad Willemstad. Zet je chill-modus maar aan en kom genieten. Zolang de golven niet te wild zijn kun je hier heerlijk een verfrissende duik nemen in de zee. Ook kan je bij City Beach 88 met je voeten in het zand genieten van een drankje en een hapje. De filosofie is duidelijk: simpel, maar goed. Geen uitgebreide menukaart maar wel voor iedereen iets te kiezen. Ze serveren bittergarnituur als hapje bij de borrel, en salades en panini’s wanneer je iets meer trek hebt. De huisgemaakte pizza’s zijn over het hele eiland bekend! City Beach 88 is zeven dagen per week geopend van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds.

Karakter

Hekkensluiter in het rijtje lekkerste lunchplekken op Curaçao is zeker niet de minste. Op zoek naar schaduw, palmbomen, helderblauw water, lekker eten en drinken en een unieke ontspannen sfeer? Stop met zoeken! Overdag biedt Karakter een unieke strandervaring met comfortabele ligstoelen, kussens, veel schaduw en de beste service. ‘S Nachts verandert Karakter in een gezellig restaurant aan zee, waar je in een unieke sfeer kunt genieten van geweldige gerechten voor het hele gezin.

Bekijk ook onze meest kindvriendelijke hotels op Curaçao en leukste activiteiten met kids op Curaçao.

Reisvoorstel Curaçao 
Ben jij op zoek naar een kindvriendelijk hotel op Curaçao? Geef ons je wensen door en wij maken een vrijblijvende offerte voor je. Geef aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat ook graag zodat we er rekening mee kunnen houden.

ReisgraagKids – 0486-412199 – info@reisgraagkids.nl

Geef een reactie