Iberostar Cristina - Mallorca

Kindvriendelijke Iberostar hotels op Mallorca

12 november 2019
Tips en weetjes

Iberostar is een Spaanse hotelketen, bestaande uit meer dan 100 prachtige 4* en 5* hotels in 35 landen. Ze hebben strandhotels, stadshotels en hotels met geschiedenis. Ik ben groot fan van deze keten vanwege hun duurzaamheidsbeleid en uitstekende gastronomie. Ook is de ligging van vrijwel alle hotels fenomenaal! De meeste hotels van deze keten zijn enorm kindvriendelijk met o.a. Star Camp (een nieuw concept voor animatie), speciale kindermenu’s en sommige zelfs met een waterpark.

De geschiedenis van het familiebedrijf start in 1956 op het Spaanse eiland Mallorca en vandaag de dag is het hoofdkantoor er nog te vinden. Dat is wellicht ook de reden dat je op dit eiland maar liefst 14 hotels vindt van Iberostar. Maar wat zijn nou de meest kindvriendelijke Iberostar hotels op Mallorca?

De 9 meest kindvriendelijke Iberostar hotels op Mallorca

Van de 14 Iberostar hotels die zich op Mallorca bevinden zijn er 9 enorm kindvriendelijk en 8 van deze hotels scoren een 9 of hoger op Zoover. Dan kan het toch niet anders dan extreem goed zijn!

 • Iberostar Playa de Muro Village 5*
  In 2018 is dit hotel gerenoveerd. Er is een Star Camp, kindermenu in de restaurants en een apart zwembad voor de kinderen
 • Iberostar Club Cala Barca 4*
  In dit hotel vind je een heus waterpark voor de kinderen, is er een speelplaats en bij Star Camp worden veel activiteiten georganiseerd.
 • Iberostar Pinos Park 4*
  Speciaal voor baby`s is hier een speelplaats en speelruimte. Er is een kindermenu in het restaurant en er zijn 3 aparte kinderbaden.
 • Iberostar Playa de Muro 4*
  Hier vind je een zone met waterspelen (splash area), babyvoeding en kindermenu’s in het restauramy en de professionele Star Camp.
 • Iberostar Albufera Park 4*
  Onlangs compleet gerenoveerd met o.a. een eigen discotheek op het complex. En er is een heus waterpark voor de kids.
 • Iberostar Albufera Playa 4*
  De professionele Star Camp is hier ook voor verschillende leeftijden en er is een apart kinderzwembad met een leuk waterpark.
 • Iberostar Alcudia Park 4*
  Heerlijk kindermenu vind je in het buffetrestaurant en in het buitenzwembad vermaken de kids zich de hele dag.
 • Iberostar Ciudad Blanca 4*
  Hier vind je een mooi waterpark voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Uiteraard ook het leerzame en gezellige Star Camp en een mooie speelruimte.
 • Iberostar Cristina 4*
  Bij Star Camp zullen de kids zich geen moment vervelen! Ook is er een leuke speelplaats en veel sportfaciliteiten.

Star Camp van Iberostar

Bij Star Camp wordt vermaak met waarden gecombineerd. Op een leuke manier nieuwe dingen ontdekken en respect voor de natuur bijbrengen. Dat zijn de kernwaarden van de animatie bij Iberostar. Zo worden er onder andere spelletjes georganiseerd om het strand op te ruimen. De activiteiten zijn ingericht in leeftijdscategorieën: Monkeys van 4 tot 7 jaar, Dolphins van 8 tot 12 jaar en Eagles van 13 tot 17 jaar.

Offerte kindvriendelijke Iberostar hotels op Mallorca 
Ben jij op zoek naar kindvriendelijke Iberostar hotels op Mallorca? Geef ons je wensen door en wij maken een vrijblijvende offerte voor je. Geef aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat ook graag zodat we er rekening mee kunnen houden.

ReisgraagKids – 0486-412199 – info@reisgraagkids.nl

Geef een reactie