Mallorca is een enorm kindvriendelijk eiland. Het eiland hoort bij de Spaanse Balearen, bestaande uit Ibiza, Menorca, Formentera en Mallorca. Als je op zoek bent naar een kindvriendelijk hotel op Mallorca dan wil je natuurlijk weten wat de beste hotels zijn met de faciliteiten die je van een gezinshotel verwacht. Wij hebben de meest kindvriendelijke hotels uitgezocht, zowel luxe kinderparadijzen als kleinschalige appartementen en alles wat daar tussen zit.

Waarom naar Mallorca met kinderen?

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en ligt op 2,5 uur vliegen. Er heerst een heerlijk klimaat en er zijn gezellige badplaatsen. Ook zijn er prachtige zandstranden en leuke excursies om te doen. Aan de noordkust van Mallorca ligt de Baai van Alcudia. Vooral bij gezinnen met jonge kinderen is dit een geliefde vakantiebestemming, want het is er een stuk rustiger dan in de drukke badplaatsen aan de zuidkust en je vindt er het grootste strand van Mallorca. Tussen Playa de Muro en C’an Picafort ligt het 17 km lange zandstrand van Puerto de Alcudia.

Accommodaties van ReisgraagKids op Mallorca

Ook op het Spaanse eiland Mallorca hebben wij een mooie selectie gemaakt aan kindvriendelijke accommodaties! Heb je zelf geen tijd of zin om de meest geschikte accommodatie uit te zoeken? Mail ons dan je wensen (info@reisgraagkids.nl) en wij maken een gratis offerte voor je!

Iberostar Pinos Park 4*

Iberostar Pinos Park 4*
Mallorca is een enorm kindvriendelijk eiland op slechts 2,5 uur vliegen vanaf Amsterdam. Iberostar Pinos Park is het kleine zusje van Iberostar Cala Barca. Dit hotel

Iberostar Cristina 4*

Zoek je een luxe hotel, kindvriendelijk en aan het strand gelegen? Dan is Iberostar Cristina een echte aanrader!