RTL Vakantiemagazine

ReisgraagKids bij RTL Vakantiemagazine

18 juni 2018
Blog

Afgelopen zondag was ReisgraagKids bij RTL Vakantiemagazine. Naast oprichter van ReisgraagKids ben ik ook al 12,5 jaar de eigenaresse van Reisgraag.nl. Dat is een allround reisbureau waar we eigenlijk alle soorten vakanties en reizen verkopen. Omdat we steeds meer vraag kregen voor rondreizen met het hele gezin hebben we het label ReisgraagKids opgericht. Hiervoor stellen we zelf rondreizen samen en zoeken we de fijnste accommodaties waar je met de hele familie welkom bent.

Zelf heb ik al verschillende accommodaties van ReisgraagdKids mogen bezoeken en ieder verblijf heeft zijn eigen charme. De accommodaties zijn allemaal erg kindvriendelijk. Van grote resorts met veel faciliteiten tot kleine agriturismo’s met een speelweide. Er is bij ieder verblijf genoeg te beleven voor de kinderen. En als de kinderen zicht vermaken, vermaken wij ons natuurlijk ook. 

Sanne Heijen van RTL Vakantiemagazine was bij ons op kantoor om de fabel uit de wereld te helpen dat een reis boeken bij een reisbureau duurder is en om wat tips te krijgen voor leuke bestemmingen. Uiteraard komt onze mooie rondreis in Puglia ter sprake.

Bekijk hieronder het filmpje en maak kennis met Reisgraag.nl en Reisgraagkids. 

ReisgraagKids bij RTL Vakantiemagazine

Offerte kindvriendelijk hotel Algarve 
Ben jij op zoek naar een kindvriendelijke accommodatie? Geef ons je wensen door en wij maken een vrijblijvende offerte voor je. Geef aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat ook graag zodat we er rekening mee kunnen houden.

ReisgraagKids – 0486-412199 – info@reisgraagkids.nl

Geef een reactie