Puglia ligt in de hak van de laars en wordt steeds populairder bij Nederlanders. Maar het is nog niet ontdekt door de massa waardoor je het echte authentieke Italië kunt ontdekken. Je vindt hier prachtige stranden die zelfs op de Malediven niet zouden misstaan en je kunt er echt heerlijk eten. Een kookworkshop doen met echte Italiaanse nonna is een aanrader!

We hebben ook onze eigen rondreizen naar Puglia.

Waarom naar Puglia met kinderen?

De Italianen zijn gek op kinderen en deze zijn dan ook overal welkom. Je vliegt in ongeveer 3 uur naar Bari of Brindisi en wij regelen graag een auto voor jullie die daar klaar staat om de regio te ontdekken. Er zijn veel kindvriendelijke accommodaties in deze streek en tevens zijn er veel leuke uitstapjes te doen met de kids. Er wordt niet voor niets gezegd dat deze regio het nieuwe Ibiza of Mykonos wordt!

ReisgraagKids accommodaties in Puglia

Puglia is een streek in Italië die steeds bekender en geliefder wordt bij Nederlanders. Wij hebben hier een mooie, gevarieerde selectie aan accommodaties. Van hele luxe villa`s tot kleinschalige hotels die echt kindvriendelijk zijn. Allemaal plekken die ik persoonlijk aanraad! Ook hebben wij zelf een rondreis samengesteld die je prima met de kinderen kunt doen.

Kindvriendelijke vakantiehuizen in Puglia

Zoek jij rust en ruimte, dan is een kindvriendelijk vakantiehuis wellicht iets! In Puglia hebben een mooie selectie gemaakt voor je!

Masseria Salinola 4*

Masseria Salinola is een typische accommodatie uit Puglia. Hier kom je tot rust en lees je een boek bij het zwembad.

Masseria Montenapoleone 4*

Masseria Montenapoleone is een kleinschalige, kindvriendelijke en erg populaire accommodatie waardoor je verliefd wordt op het Italiaanse Puglia!

Borgo Egnazia 5*

Ultaluxe, culinaire topper en kindvriendelijk? Dat is Borgo Egnazia in een notendop. Hier kan je tevens relaxen in de spa of op de golfbaan.

Tipico Resort 3*

Overnachten in een typische trulli is eigenlijk wel een must als je naar Puglia gaat. Het Tipico Resort is een prachtige eeuwenoude trulli.

Masseria Tenuta Deserto 3*

Tenuta Masseria Deserto is gelegen tussen de eeuwenoude olijfbomen en is ideaal om het zuiden van Puglia te ontdekken!

Masseria Li Foggi 4*

De sfeervolle Masseria Li Foggi is landelijk gelegen maar toch op korte afstand van het toeristische Gallipoli.

Tenuta don Carmelo 3*

Tenuta don Carmelo is gelegen in een groene omgeving en toch maar 4 kilometer buiten het centrum van Lecce.

Rondreis Puglia met kinderen

Tijdens een rondreis in ‘onontdekt’ Puglia ontdek je de prachtige streek waar je heerlijk kunt eten en fijne stranden hebt.