Masseria Tenuta Deserto

PUGLIA - ITALIE
  • Masseria Tenuta Deserto huisje - Puglia
  • Masseria Tenuta Deserto – Puglia
  • Clubhuis Masseria Tenuta Deserto – Puglia

Masseria Tenuta Deserto

Vlakbij de Adriatische Zee ligt een prachtige masseria verscholen tussen de olijfbomen: Masseria Tenuta Deserto. Dit is de ideale plek om uit te rusten en te genieten van de stilte van het platteland van Puglia. En dat op slechts een paar kilometer afstand van de zee. In de nabije omgeving vind je het unieke stadje Ostuni, het beschermde natuurgebied Torrequaceto en de mooie stranden van Pennagrossa.

ACCOMMODATIE Masseria Tenuta Deserto
BESTEMMING Puglia – Italië
PLUSPUNTEN Sfeervol – ruime huisjes
KAMERTYPES 12 huisjes voor 2 tot 8 personen

Faciliteiten Masseria Tenuta Deserto

Het totale landgoed van Masseria Tenuta Deserto bestaat uit 180 hectare landbouwgrond met de masseria als mooi middelpunt. De verschillende huisjes worden omringd door eeuwenoude olijfbomen, dennen en ander natuurschoon. De huidige eigenaren hebben de masseria al in het bezit sinds het einde van 1700. Inmiddels is het voorzien van een groot zwembad en apart kinderbad. Maar je vind er ook een clubhuis waar je kunt genieten van een heerlijk diner en een wijnbar waar je een selectie regionale wijnen kunt proeven.

Ligging Masseria Tenuta Deserto

Deze masseria is perfect om het zuiden van Puglia te ontdekken. Het ligt net ten zuiden van het gezellige stadje Ostuni en ten westen van Brindisi. Je kunt vanuit deze plek ook prima naar Alberobello, het UNESCO stadje met de typische trulli. Iets verder rijden maar ook zeker de moeite waard is de stad Lecce. De masseria ligt op enkele kilometers van verschillende mooie stranden van de oostkust van Puglia.

Om de meest voordelige prijs voor je te berekenen kun je ons mailen op info@reisgraagkids.nl. Geef dan aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat graag zodat we er rekening mee kunnen houden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Per email kun je ons 24/7 bereiken.

ReisgraagKids
Stationssingel 120e
5371 BB Ravenstein
0486-412199
info@reisgraagkids.nl

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Masseria Tenuta Deserto”

Of

Vul het formulier in en vertel ons waar je naar op zoek bent.

Zoek een reis

Vind jouw droomreis!