Tipico Resort 3*

ALBEROBELLO - PUGLIA
  • Tipico Resort
  • Tipico resort slaapkamer
  • Tipico Resort kamer

Tipico Resort

Overnachten in een typische trulli is eigenlijk wel een must als je naar Puglia gaat. Deze witte huisjes met kegelvormig dak zijn een uniek kenmerk van Puglia. Alberobello wordt ook wel de hoofdstad van de trulli genoemd. In Alberobello vind je het oude centrum dat bestaat uit kronkelige straatjes waarlangs meer dan duizend traditionele ronde witte huisjes staan. Hier vind je dan ook Tipico Resort.

ACCOMMODATIE Tipico Resort
BESTEMMING Alberobello – Puglia
PLUSPUNTEN Uniek overnachten
KAMERTYPES Kamers voor maximaal 5 personen

Faciliteiten

De appartementen en kamers van deze accommodatie liggen verspreid door het historische centrum van Alberobello. Alle kamers zijn prima ingericht en beschikken over een flatscreen-tv, een zithoek en een eigen badkamer. De meeste kamers bevinden zich in een traditionele trulli, terwijl anderen zich in stenen gebouwen bevinden. Wel allemaal vallen ze onder UNESCO werelderfgoed.

Verzorging

Je verblijft hier op basis van logies & ontbijt. Het continentale ontbijt wordt geserveerd in een restaurant in het centrum van Alberobello. Omdat de huisjes verspreid over Alberobello liggen kan het zijn dat je een klein stukje moet wandelen.

Activiteiten

De receptie bevindt zich ook in het centrum, de medewerkers daar helpen je graag met het regelen van een fiets of excursies.

Impressie Tipico Resort

Ligging

De kamers van Tipico Resort liggen verspreid door het centrum van Alberobello. Wanneer je Alberobello bezoekt, moet je vooral lekker gaan ronddwalen, zonder je al te veel zorgen te maken over waar je naartoe loopt. Heerlijk verdwalen in de nauwe straatjes, die omhoog en omlaag lopen tussen de witte huisjes door. Voor het allermooiste uitzicht moet je naar Belvedere Balconata Terazza Balcone di Santa Lucia. Ook gaaf zijn de dakterrassen. Verschillende restaurants en winkeltjes hebben ook een dakterras en vanaf daar heb je vaak ook een heel gaaf uitzicht over alle trulli.

Om de meest voordelige prijs voor je te berekenen kun je ons mailen op info@reisgraagkids.nl. Geef dan even aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat graag zodat we er rekening mee kunnen houden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Per email kun je ons 24/7 bereiken.

ReisgraagKids
Stationssingel 120e
5371 BB Ravenstein
0486-412199
info@reisgraagkids.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tipico Resort 3*” te beoordelen

Of

    Vul het formulier in en vertel ons waar je naar op zoek bent.

    Search Tour

    Find your dream tour today!