Paella

Beste restaurants op Ibiza

20 juli 2018
Tips en weetjes

Op Ibiza heb je ontzettend veel keuze aan restaurants. En vooral als je met kinderen op vakantie bent is het fijn om te weten of je ergens welkom bent. Onderstaande restaurants op Ibiza zijn prima te doen met kinderen vind ik. Ook heb je op Ibiza verschillende beachclubs waar je lekker kunt eten, daar schreef ik eerder al een artikel over. Wil je `s avonds een keer lekker gaan eten dan zijn onderstaande restaurants zeker aan te raden.

Las Dalias Chiringuito – Es Figueral

In het noorden van Ibiza, op het strand voor Invisa Figueral Resort vind je restaurant Las Dalias Chiringuito. Hier ga je zitten voor een lekkere lunch of heerlijke paella bij het diner en geniet je van het uitzicht op het witte strand en heldere water van Es Figueral.

Adres
Carretera Club Figueral, 48
07850 Platja es Figueral
Ibiza

Las Dalias Chiringuito

La Bodega – Ibiza Stad

Hier ben ik zelf niet geweest maar La Bodega is mij meerdere keren aangeraden door andere gezinnen met kinderen. Dus de volgende keer op Ibiza ga ik de tapas hier zeker zelf uitproberen. La Bodega bevindt zich in het hart van Ibiza-stad. Vanaf het terras heb je een mooi uitzicht op het kasteel. Dit oude Ibicenco-pakhuis is omgebouwd tot gezellig restaurant en hippe cocktailbar.

Adres
C/ Bisbe Torres Mayans 2
07800 Ibiza

La Bodega Ibiza stad

Ses Roques – Cala Comte

In het westen van Ibiza, vlakbij Marble Stella Maris vind je restaurant Ses Roques. Vanaf het terras kun je genieten van een prachtige zonsondergang. Ses Roques ligt naast het bekende Sunset Ashram maar daar is het vaak heel druk.

Adres
Playa de Cala Conta, Apdo. 168
Sant Agustí des Vedrà, Eivissa
Ibiza

Restaurant Ses Roques

Gare du Nord – Sant Joan de Labritja

In het rustige maar steeds populairdere plaatsje Sant Joan de Labritja, in het noorden van Ibiza vind je een hele fijne B&B met restaurant. Met een top-chef in de keuken kun je hier genieten van een heerlijk diner, binnen of in de tuin. Het restaurant is van woensdag t/m zondag geopend vanaf 19:00.

Adres
Carrer de sa Cala 11
07810 Ibiza – Spain

Gare du Nord restaurant

Offerte Ibiza
Wil jij graag naar Ibiza? Geef ons je wensen door en wij maken een vrijblijvende offerte voor je. Geef aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat ook graag zodat we er rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunnen we ook een huurauto en verzekeringen voor je regelen als je dat wilt.

 ReisgraagKids – 0486-412199 – info@reisgraagkids.nl

Geef een reactie