Tenniscentrum Sani Resort

Rafael Nadal koppelt zijn naam aan het tenniscentrum van Sani Resort

17 januari 2019
Nieuwtjes

Rafael Nadal heeft zijn naam gekoppeld aan het tenniscentrum van Sani Resort. Rafael Nadal Tenniscentrum opent in april 2019 en is bedoeld om families uit de hele wereld kennis te laten maken met de tennissport of om de tennisskills te verbeteren.

Elk trainingsprogramma op het tenniscentrum Sani Resort dat wordt aangeboden in het Rafa Nadal Tenniscentrum is gepersonaliseerd, van hoge kwaliteit en wordt uitgevoerd door de top, gecertificeerd door Rafa Nadal Academy-trainers. Deze programma’s hebben een duidelijke trainingsmethode ontwikkeld die is toegesneden op het individu, gericht op het verbeteren van de sterke punten en het verbeteren van zwakke punten.

Rafael Nadal is een van de beste spelers aller tijden. Rafael Nadal heeft al vele titels op zijn naam en is tot op de dag van vandaag nog altijd in top aanwezig.

Sani Resort staat al jaren in de top 10 meest kindvriendelijke hotels van Europa en is echt een van mijn favoriete, luxe resorts! De resorts hebben veel faciliteiten, zoals het tenniscentrum Sani Resort, en zijn voorzien van verfijnde luxe. Ze zijn gelegen in 1 complex midden in de natuur. De resorts hebben een duurzaamheidslabel en er is een groot scala aan activiteiten. Ook op culinair gebied kom je bij deze resorts niets te kort.

Offerte 
Wil jij Sani Resort zelf ontdekken en o.a. een balletje slaan bij tenniscentrum van het Sani Resort? Geef ons je wensen door en wij maken een vrijblijvende offerte voor je. Geef aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat ook graag zodat we er rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunnen we ook een huurauto en verzekeringen voor je regelen als je dat wilt.

ReisgraagKids – 0486-412199 – info@reisgraagkids.nl

Geef een reactie