Lenting op Sani Resort, ReisgraagKids

In de herfstvakantie naar Sani Resort

15 januari 2019
Blog

Afgelopen oktober ben ik met het hele gezin naar Sani Resort geweest. Heerlijk een paar dagen relaxen met z`n 5en! Voor Fabian was dit de eerste keer met het vliegtuig op vakantie en als je mij volgt op Instagram heb je al kunnen lezen dat ik blij was dat het maar 2,5 uur vliegen was ;)… Hij kon echt niet stil zitten en na een half uur Bumba kijken was hij het wel beu. Maar goed, binnen 2,5 uur stonden we op de luchthaven van Thessaloniki en werden we met een privé-transfer opgehaald om naar Sani Resort te gaan. Op naar een fijne vakantie in Griekenland!

Volpension bij Sani Club

Wij verbleven zelf in Sani Club en hadden een 3-kamerbungalow met tuin, op basis van volpension. Dit houd in dat je eigenlijk in alle 25 restaurants kunt gaan eten, alleen voor sommige restaurants moet je van tevoren reserveren. Doe dit echt gelijk als je aankomt want sommige populaire restaurants zitten snel vol. Vooral de eetgelegenheden die rondom de haven zitten zijn in trek. Maar met in totaal 25 restaurants kun je altijd wel ergens terecht. Op de meeste plekken is er een vast menu voor degene die volpension heeft geboekt en als je iets anders wilt moet je bijbetalen. Ook is zijn er verschillende buffetrestaurants inbegrepen waar je prima kunt eten. Voor de lunch kan je ook overal terecht en krijg je €15,- p.p. korting op de rekening. Dat lijkt veel maar een Club Sandwich kost algauw €15,- en een hamburger €18,-. Omdat het volpension is en geen all inclusive moet je de drankjes overal gewoon betalen. Heel handig op je kamernummer dus de portemonnee kun je op de kamer laten.

Kindvriendelijk en luxe Sani Resort

Sani Resort is gemaakt om te relaxen met het hele gezin en ondanks dat het erg luxe is zijn kinderen overal meer dan welkom. Er zijn verschillende kinderzwembaden die allen verwarmd zijn. Ook vind je er veel speeltuinen en een groot sportcomplex. Daarnaast worden er veel activiteiten georganiseerd zoals beach volleybal voor beginners, kinderyoga, snorkeltrips etc. Iedere dag kun je met verschillende excursies mee waarvan sommige gratis en sommige tegen een schappelijk prijs (€10,- p.p.). Ook dit is snel volgeboekt dus tijdig reserveren is aan te raden. Iedere accommodatie op Sani Resort heeft zijn eigen kinderclubs waar buiten bovenstaande dingen ook nog van alles wordt georganiseerd. Kinderen (en hun ouders) hoeven zich echt geen moment te vervelen hier!

Chalkidiki

Sani Resort bevindt zich op het schiereiland Chalkidiki, wat nog vrij onbekend is voor de meeste Nederlanders en Belgen. Best vreemd wat het is echt een ontzettend veelzijdige vakantiebestemming. Er zijn veel schitterende zandstranden en de zee is kristalhelder. Ook zijn er historische plaatsen, pittoreske vissersdorpen en unieke natuurgebieden. Wil je niet alleen op het resort blijven dan kun je in de omgeving ook ontzettend veel doen. Wij waren er maar 5 dagen en zijn op het resort gebleven, maar een eventuele volgende keer wil ik zeker meer zien van het Griekse Chalkidiki.

Offerte 
Wil jij Sani Resort ook ontdekken met je gezin? Geef ons je wensen door en wij maken een vrijblijvende offerte voor je. Geef aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat ook graag zodat we er rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunnen we ook een huurauto en verzekeringen voor je regelen als je dat wilt.

ReisgraagKids – 0486-412199 – info@reisgraagkids.nl

Geef een reactie