Sani_Club_Infinity_Pool - Chalkidiki

Sani Club in top 10 beste familiehotels ter wereld

10 juli 2018
Nieuwtjes
Een van de hotels op Sani Resort (Sani Club) stond in 2017 in de TripAdvisor Traveller’s Choice Awards Top 10 beste familiehotels ter wereld. Dat Sani Club in de top 10 staat is zeker geen verrassing. Pluspunten die vooral worden genoemd zijn: Sani Club is een luxe plek waar je kunt ontspannen, je jong kunt voelen terwijl je plezier hebt met de familie en waar je uitstekend kunt eten.

Sani Club

Sani Club is een 5* hotel speciaal voor gezinnen, gelegen nabij het Griekse Chalkidiki. Het volledig in bungalowstijl gebouwde hotel ligt in een schitterende groene omgeving met uitzicht over de helderblauwe zee. De kamers liggen verspreid in bungalows van twee verdiepingen hoog en worden omgeven door weelderige tuinen. Ze zijn stuk voor stuk schitterend ingericht met witte en lichtblauwe tinten, ramen van de grond tot het plafond en heerlijke boxspring bedden. Er zijn zelfs kamers met een privétuin of privézwembad. Bij een aantal bungalows krijg je een eigen butler tot je beschikking. Deze butler kan je zeker helpen met het reserveren van een plek in een van de vele restaurant of het regelen van een excursie.

Faciliteiten voor kinderen bij Sani Club

Op Sani Club zijn de faciliteiten voor kinderen eindeloos. Voor de kleinsten van 4 maanden tot 4 jaar is er de Peppa Pig crèche. Hier is de hele dag door een programma met activiteiten voor binnen en buiten, inclusief twee activiteiten met Peppa Pig als thema. Ook voor de kinderen van 4 tot 11 jaar is er een miniclub genaamd de Melissa Mini Club. Zo doen mee met het Sani Explorers programma waarbij het echte ontdekkingsreizigers worden. Er zijn namelijk activiteiten in de unieke natuurlijke omgeving van Sani zoals het bos, het strand en de duinen. In de Teenagers Club vermaken tieners zich tijdens hiphop-lessen, mountainbike tochten of kookles. Ook krijgen ze les op de voetbalacademie of de zeilschool.

Sani resort tienerclub

Sani Resort

​Dankzij prestigieuze internationale samenwerkingen wordt ieder jaar opnieuw gezorgd voor vernieuwing en extra cachet voor Sani Resort. Sani Marina, de jachthaven die centraal ligt in Sani Resort, is het kloppende hart, mede dankzij diverse samenwerkingen die zijn aangegaan. Denk hierbij aan winkels van gerenommeerde merken en uitstekende restaurants. Ook vinden ieder jaar twee bijzondere evenementen plaats: Sani Festival en Sani Gourmet. Het is voor de eigenaren van Sani Resort de gelegenheid om hun passie voor muziek en culinaire uitmuntendheid te beleven. Ze brengen hierbij enkele van de beste muzikanten en chef-koks uit Griekenland en uit de hele wereld samen.

Offerte Sani Resort

Wil jij graag naar Sani Resort? Geef ons je wensen door en wij maken een vrijblijvende offerte voor je. Geef aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat ook graag zodat we er rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunnen we ook een huurauto en verzekeringen voor je regelen als je dat wilt.

 ReisgraagKids – 0486-412199 – info@reisgraagkids.nl

Geef een reactie