Dalt Villa Ibiza-stad

Luxe parador op Ibiza

23 februari 2019
Nieuwtjes

Al jaren zijn er plannen om van Castillo de Dalt Villa in Ibiza-stad een luxe parador te maken. Er is zelfs in 2009 al begonnen met de bouw maar dat wordt continue stilgelegd. Nu lijkt het er toch op dat de luxe parador op Ibiza in 2021 open gaat. Dit is niet echt iets voor het hele gezin maar wel perfect als je er met z’n tweeën even op uit wilt.

Paradores zijn luxe staatshotels in Spanje die zich bevinden in gebouwen die tot het Spaanse erfgoed behoren zoals paleizen, kastelen, kloosters en andere monumentale gebouwen. Het zijn echte pareltjes van hotels gelegen op de meest unieke plekken van het land.

Hoog boven het centrum van Eivissa (Ibiza-stad) ligt Castillo de Dalt Villa, Het oude kasteel wordt omgebouwd tot hotel met 67 kamers, een bar en restaurant en mogelijkheden om er te trouwen of andere feesten te geven. Ideale accommodatie dus voor een weekendje Ibiza met z’n tweeën.

Offerte 
Ben jij op zoek naar een luxe parador of andere accommodatie op Ibiza of ergens anders in Spanje (met of zonder kinderen)? Geef ons je wensen door en wij maken een vrijblijvende offerte voor je. Geef aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat ook graag zodat we er rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunnen we ook een huurauto en verzekeringen voor je regelen als je dat wilt.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Per email kun je ons 24/7 bereiken.

ReisgraagKids – 0486-412199 – info@reisgraagkids.nl

Geef een reactie