Kerst Disneyland Paris

Kerst en Oud & Nieuw in Disneyland Paris

5 september 2019
Nieuwtjes

Disneyland Paris heeft een hele mooie aanbieding op het moment! Je krijgt er namelijk tot 25% korting en gratis ontbijt en diner bij aankomsten vanaf 7 november t/m 1 april. En het mooie is dat dit ook in de schoolvakantie geldt. Zo komt Kerst en Oud & Nieuw in Disneyland Paris wel heel dichtbij!

Kerst vieren in Disneyland Paris

Waar vier je een betoverende kerst? Juist in Disneyland Paris! De magie van kerst op de plek waar magie tot leven komt. Ontmoet je favoriete Disney Figuren in de betoverende, winterse straten van Disneyland Paris. Beleef de magische kerstsfeer tijdens deze feestelijke parade. Kijk je ogen uit als Mickey, Minnie, Donald, Goofy, Woody en Buzz Lightyear door Main Street voorbij trekken op hun adembenemende paradewagens met schitterende kerstversiering. Ook is er een gigantische kerstboom met sprankelende lichtjes brengt iedereen in de kerstsfeer. Kerst vieren in Disneyland Paris kan van 9 november 2019 t/m 6 januari 2020.

Oud & Nieuw vieren in Disneyland Paris

Naast de betoverde sfeer die al de hele maand in het park is, kun je er ook nog een spectaculaire oudejaarsavond vieren! Op 31 december 2019 zijn alle attracties open en wordt er een fonkelend feest gevierd! Een sprookje van één avond, maar een feestje dat je een heel leven lang bijblijft.

Oud en nieuw in Disneyland Paris

Kerst en Oud & Nieuw in Disneyland Paris

Zoek jij dus een bijzondere manier om het jaar af te sluiten, neem contact met ons op en wij maken een gratis offerte voor Kerst en Oud & Nieuw in Disneyland Paris.

Geef ons je wensen door en wij maken een vrijblijvende offerte voor je. Geef aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat ook graag zodat we er rekening mee kunnen houden.

ReisgraagKids – 0486-412199 – info@reisgraagkids.nl

Geef een reactie