Club Med Cefalu

Heropening Club Med Cefalú op Sicilië

26 februari 2018
Nieuwtjes

Reisorganisatie Club Med heropent in de zomer van 2018 het resort in Cefalú. Dit ligt aan de noordkust van het Italiaanse eiland Sicilië. Hiermee wordt Club Med Cefalú het eerste resort met 5Ψ ‘drietanden’ (het meest luxueuze resort) in Europa. Hou er wel rekening mee dat de minimum leeftijd voor kinderen op dit park 8 jaar is. Club Med Cefalú ligt op ongeveer 1 uur rijden van de luchthaven van Palermo. En dat is slechts 2,5 uur vliegen vanaf Schiphol. De prachtige kustplaats Cefalú heeft een oude binnenstad en een heerlijk strand. Bovendien staat het historische centrum staat zelfs op de Werelderfgoedlijst van Unesco.

De reisorganisatie heeft 2 parken op het Italiaanse Sicilië: Club Med Cefalú en Club Med Kamarina. Dit laatste park heeft 3Ψ ‘drietanden’ en ligt in het zuiden van Sicilië. Daarnaast heeft Club Med ook nog twee andere parken in Italië: Pragelato Vialattea, wat op de grens met Frankrijk en dicht bij de stad Turijn ligt, in het noorden van het land. En Napitia, een resort op het schiereiland Calabrië in Zuid-Italië.

Wat is Club Med?

Club Med is een keten van luxe vakantieparken waarbij alles inclusief is, zelfs de meeste sporten die uitgeoefend kunnen worden. Denk hierbij verder aan de overnachtingen, maaltijden, gebruik van alle faciliteiten, wellness, entertainment, excursies en activiteiten. En de hele vakantie wordt van A tot Z verzorgd, je staat niet voor onverwachte kosten aangezien alles is inbegrepen. De reisorganisatie werd opgericht door een Belg en dat zie (proef) je vooral terug in de restaurants. Het eten is er namelijk erg goed. De luxe resorts worden clubdorpen genoemd en bevinden zich over de hele wereld. Momenteel hebben ze 80 clubdorpen in Europa, Afrika, Azië, de Antillen, het Caraïbisch gebied, Australië, Midden– en Zuid-Amerika, de Verenigde Staten en de Stille Oceaan.

Offerte Club Med
Wil jij op dit park van Club Med verblijven of wil je naar een ander Club Med park? Geef ons je wensen door en wij maken een vrijblijvende offerte voor je! Je kunt ons mailen op info@reisgraagkids.nl. Geef dan even aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat graag zodat we er rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunnen we ook een huurauto en verzekeringen voor je regelen als je dat wilt.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Per email kun je ons 24/7 bereiken.

 ReisgraagKids – 0486-412199 – info@reisgraagkids.nl

Geef een reactie