Vliegtuig Transavia

Brindisi in Puglia nieuwe bestemming Transavia

6 september 2018
Nieuwtjes

Gisteren kwam er fijn nieuws naar buiten van de luchtvaartmaatschappij Transavia. Ze bieden vanaf het zomerseizoen 2019 namelijk ook vluchten aan naar Brindisi in Puglia. En daar ben ik heel blij mee want zo is er nog meer keuze aan vertrekmogelijkheden voor onze rondreis Puglia met kinderen. Helaas zijn de vluchten nog niet te boeken dus ik kan nog niet zeggen welke dagen ze naar Brindisi gaan vliegen. Tegen het einde van deze maand verwacht ik daar meer te weten daarover.

Brindisi ligt een stuk zuidelijker dan Bari, de stad die al een tijdje aangevlogen wordt door Transavia. De luchthaven ligt tussen de steden Ostuni en Lecce in. Twee steden die allebei worden bezocht tijdens onze rondreis Puglia met kinderen. 

Brindisi zelf is ook zeker een bezoek waard. Het heeft een historisch centrum met veel mooie gebouwen en overblijfselen. Het is rijk aan kerken, tuinen, kastelen en idyllische straatjes. Daarnaast is er een fijn aanbod aan diverse restaurants en cafés.

Vraag een prijsofferte op voor deze Rondreis Puglia met kinderen.

Wil jij Brindisi bezoeken en/of een rondreis maken met kinderen? Geef ons je wensen door en wij gaan uitzoeken welke vlucht en accommodatie het beste bij je past en wat hier de prijs van is.

Je kunt ons mailen op info@reisgraagkids.nl. Geef dan even aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen op reis wilt gaan. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat graag zodat we er rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunnen we ook een huurauto en verzekeringen voor je regelen als je dat wilt.

We werken graag een mooie offerte voor je uit!

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Per email kun je ons 24/7 bereiken.

ReisgraagKids
Stationssingel 120e
5371 BB Ravenstein
0486-412199
info@reisgraagkids.nl

Geef een reactie