Disneyland Parijs

Kerst en Oud & Nieuw in Disneyland Parijs

16 januari 2020
Blog

Wil jij een keer een echt magische Kerst en/of Oud & Nieuw meemaken? Overweeg eens om met de kids naar Disneyland Parijs te gaan. Wij hebben hier afgelopen Oud & Nieuw gevierd en het was echt fantastisch! Tijdens Kerst en Oud & Nieuw in Disneyland Parijs worden er verschillende shows aangepast aan het seizoen wat het extra bijzonder maakt. Om Oudejaarsavond te vieren in het hoofdpark dien je wel extra kaartjes te kopen. Maar ik vond het zeker de moeite waard!

Met korting naar Disneyland Parijs

In september zagen wij de aanbieding om met 25% korting en gratis halfpension naar Disneyland Parijs te gaan in de kerstvakantie. Dus gelijk geboekt en toen kon de voorpret beginnen! Ik kreeg de tip om van tevoren al goed te kijken naar welke attracties we wilden omdat het vaak erg druk is. De app MagiPark helpt daarbij. Zo kan je alvast zien bij welke attracties er eigenlijk altijd een rij staat. Ook de app van Disneyland zelf is handig om op je telefoon te zetten. Hiermee kun je o.a. een tafel reserveren in een van de restaurants. Dit kan vanaf 60 dagen van tevoren en is echt aan te raden. Ik kreeg deze tip te laat en wij konden niets meer reserveren. Wat inhoudt dat je minimaal een uur in de rij moet staan om binnen te komen bij een restaurant op het park. Op de Davey Crockett Ranch konden wij wel een dag van tevoren nog reserveren voor het avondeten.

Davey Crockett Ranch

Wij verbleven in de Davey Crockett Ranch, op zich wel prima huisje/chalet. We konden ‘s ochtends een ontbijtje ophalen op het park omdat we dus halfpension hadden. Ik vond het wel vrij krap met z`n 5en in het huisje en het is wat verouderd, maar goed, zoveel zijn wij niet in het huisje geweest. Je moet vanuit hier wel met de auto naar Disneyland Parijs maar mag daar wel gratis parkeren. Ook een voordeel als je een accommodatie boekt via Disneyland Parijs zelf is dat je eerder het park op mag. In de periode dat wij er waren mochten we `s ochtends een uur eerder naar binnen. En dat is echt een aanrader! Wij hebben dit 1 ochtend gedaan en konden bij alle attracties waar we in wilden zo doorlopen.

New Years Eve Party

Op 31 december kan je tot 18:30 uur in het park blijven, behalve als je dus kaarten hebt voor New Years Eve Party. En die hadden wij! Er waren twee speciale parades, verschillende attracties zijn tot 02:00 uur open en na de gigantisch gave, 12-minuten-durende vuurwerkshow kwam DJ Afrojack optreden. Het jaar 2020 kon voor ons dus niet feestelijker beginnen! Dit is echt een ervaring die mij de rest van mijn leven bijblijft en ik hoop dat de kinderen het ook nog lang zullen herinneren! En anders hebben we altijd de foto`s nog 😉

Offerte Disneyland Parijs 
Wil jij ook op een unieke plek Kerst en/of Oud & Nieuw vieren en net als wij naar Disneyland Parijs? Geef ons je wensen door en wij maken een vrijblijvende offerte voor je. Geef aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat ook graag zodat we er rekening mee kunnen houden.

ReisgraagKids – 0486-412199 – info@reisgraagkids.nl

Geef een reactie