Jumeirah Beach Hotel

Jumeirah Beach is compleet gerenoveerd

30 oktober 2018
Nieuwtjes

Een van de meest kindvriendelijke hotels in Dubai heeft haar deuren weer geopend na een grondige renovatie. Jumeirah Beach Hotel was het eerste hotel van de luxe keten Jumeirah en is te herkennen aan het golfachtige ontwerp. Er zijn 599 gerenoveerde kamers en suites in dit hotel, gelegen aan een privé-strand én met 5 zwembaden. Als gast van dit hotel kun je ook gratis en onbeperkt gebruik maken van het Wild Wadi waterpark. Ben je met een groot gezelschap dan kan je ook een traditionele Arabische villa huren op dit complex. Je zult je geen moment vervelen in Jumeirah Beach Hotel met de verrassende kids club, verschillende squash- en tennisbanen, Talise Spa en fitnessruimte. Ook zijn er 13 restaurants, cafés en bars in het hotel. Je verblijf bij dit hotel op basis van logies en ontbijt en indien gewenst heb je in de avond genoeg keuze voor een heerlijk diner. Dit hotel heeft in 2017 en 2018 een award gewonnen voor ‘Middle East’s Leading Family and MICE Hotel’.

Jumeirah Beach staat op de ‘Golden Mile’ van Jumeirah beach. Het hotel heeft het mooiste zandstrand van Dubai. Vanuit dit hotel heb je dan ook een fenomenaal uitzicht. Het hotel bied ook diverse transfers aan naar diverse winkelcentra. Je kunt heerlijk shoppen bij Burjuman, Outlet Mall, Mall of Emirates en Dubai Maill.

Offerte kindvriendelijk Dubai 
Ben je op zoek naar een kindvriendelijke vakantie in Dubai? Geef ons je wensen door en wij maken een vrijblijvende offerte voor je. Geef aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat ook graag zodat we er rekening mee kunnen houden.

ReisgraagKids – 0486-412199 – info@reisgraagkids.nl

Geef een reactie