Ikos Andalusia Spanje

Ikos Andalusia opent in april 2021

24 januari 2021
Nieuwtjes

Ikos Resorts is een van mijn favoriete luxe, all inclusive hotelmerken ter wereld en in april openen ze het eerste resort buiten Griekenland. Namelijk in het veelzijdige Andalusië. Ikos Andalusia is een vijfsterrenresort met 411 luxe kamers en suites, gelegen aan de kust van Playa de Guadalmansa. Dit ligt aan de Costa del Sol, tussen Marbella en Estepona in het zuiden van Spanje.

Ikos Resorts staat bekend om de luxe omgeving maar ook om de kindvriendelijkheid. Met de 7 zwembaden en een levendige Kids Club vermaken de kinderen zich hier uitstekend. Ook zijn er creatieve en educatieve activiteiten voor jong en oud.

Je verblijft hier op basis van all inclusive, wat ook 24/7 roomservice inhoudt en zelfs de Dine-out optie is zonder extra kosten. Je kunt dan uit eten in een lokaal restaurant en hoeft geen rekening te betalen! Zeker leuk als je ook iets van de omgeving wilt zien en proeven. Op het resort zelf kun je ook uitstekend eten in een van de zeven restaurants, met gerechten uit de hele wereld die zijn samengesteld door Michelin sterrenchefs. Uiteraard is ook de wijnkaart met veel zorg samengesteld.

Dit is nog niet alles want voor de kleine voetbalkampioenen in spe zijn er voetbaltrainingen onder deskundige begeleiding. Samen met Football Escapes start Ikos Resorts deze voetbalschool voor kinderen van alle niveaus tussen 5 en 15 jaar oud. Ze hebben de mogelijkheid om hun balvaardigheden bij te schaven met als prachtige achtergrond Ikos Andalusia. Gedurende vijf dagen krijgen ze dagelijks twee uur voetbaltraining, terwijl hun ouders hen aan de zijlijn kunnen aanmoedigen.

Geef een reactie