Familie op luchthaven

Top 3 verre gezinsbestemmingen

7 februari 2019
Blog

Een verre reis maken met het gezin is voor velen een droom! Het hele jaar sparen om met z`n allen een mooie, verre bestemming te gaan ontdekken of misschien wel een paar jaar sparen om vervolgens een langere tijd in het buitenland door te brengen, wie wil dat nou niet? Ik in ieder geval wel! Ik heb mijn top 3 verre gezinsbestemmingen voor je op een rijtje gezet. Dit zijn alle drie bestemmingen waar je waar je prima rond kunt reizen met de kinderen en/of waar ze hele fijne kindvriendelijke accommodaties hebben.

Top 3 verre gezinsbestemmingen
1. Thailand
2. Dubai
3. Mauritius

Mauritius

Op nr. 3 van mijn top 3 verre gezinsbestemmingen staat het tropische eiland Mauritius. Op dit eiland vind je meerdere nationale parken, prachtige watervallen, mooie regenwouden, suikerrietvelden en vissersdorpjes. En omdat er niet veel tijdverschil is kan je het prima met de kinderen doen. Het eiland wordt een steeds populairdere zonvakantie bestemming vanwege het tropische klimaat, het prachtige strand, het helderblauwe water, de koraalriffen en de mooie natuur. Je kunt er goed snorkelen, duiken en nog vele andere watersporten doen. Reden genoeg dus om er een keer een kijkje te nemen! Wie gaat er mee?

We hebben al een hele fijne selectie gemaakt van de meest kindvriendelijke en luxe hotels.

Dubai

Op nr. 2 van mijn top 3 verre gezinsbestemmingen staat Dubai. Het is een hysterische, over-the-top bestemming met het hele jaar door zon. In onze zomer wellicht een beetje te veel zon voor ons, maar de rest van het jaar kun je er heerlijk vertoeven. Volgens mij is het echt een bestemming waar je van houdt of die je haat… Maar bijzonder is het sowieso. Ik ben er een jaar of 10 geleden geweest en zou er graag terug gaan om te kijken hoe het er nu is. Er is zoveel veranderd in die relatief korte tijd. Het is echt een stad van contrasten; er staan hele moderne nieuwe gebouwen, waaronder het hoogste gebouw ter wereld en langs de creek zie je nog de traditionele manier van handelen met de dhow (houten bootjes).

Bekijk ook onze tips voor kindvriendelijke hotels in Dubai.

Thailand

Op nr. 1 is mijn top 3 verre gezinsbestemmingen staat Thailand . Dit land in het hart van Zuidoost-Azië wordt niet voor niets het ‘Land van de Glimlach’ genoemd. Hier ontmoet je de vriendelijke bevolking en de witte zandstranden in het zuiden van Thailand. Oh, en vergeet ook die overheerlijke Thaise keuken niet! Thailand is het ideale land voor een (avontuurlijke) rondreis voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden. Het is veilig, afwisselend, betaalbaar en bijna altijd heerlijk weer. Ga je mee naar het land van tempels, tuktukjes, olifanten en bountystranden?

Bekijk onze rondreis Thailand met kleine kinderen voor meer inspiratie.

Offerte 
Ben jij op zoek naar een verre reis met het hele gezin? Geef ons je wensen door en wij maken een vrijblijvende offerte voor je. Geef aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat ook graag zodat we er rekening mee kunnen houden.

ReisgraagKids – 0486-412199 – info@reisgraagkids.nl

Geef een reactie