Rondreis Thailand Compleet met kinderen

RONDREIS THAILAND
Categorie:
 • Bootje Thailand
 • Koh Phi Phi – Thailand
 • Wat Mahathat – Bangkok – Thailand
 • Buddha – Thailand
 • Jungle Koh Samui – Thailand
 • Strand Koh Samui – Thailand
 • Wat Phra Kaeo – Bangkok – Thailand
 • Kanchanaburi – Thailand

Rondreis Thailand Compleet met kinderen

Heb je drie weken de tijd om Thailand te ontdekken? Dan is deze rondreis Thailand compleet met kinderen een aanrader! Tijdens deze reis ga je o.a. fietsen in Bangkok, zwemmen onder de watervallen van Erawan en overnacht je bij een lokaal bergvolk. Midden in de jungle ga je op zoek naar apen en bijzondere planten. Als afsluiting van deze rondreis verblijf je aan het prachtige strand van Ko Phangan. Deze reis is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 6.

Voorbeeld rondreis Thailand Compleet met kinderen

Route: Bangkok – River Kwai – Kanchanaburi – Ayutthaya – Chiang Mai – Khao Sok – Ko Pangan – Ko Samui

Je begint de 3-weekse rondreis in de hoofdstad van het land, Bangkok. Na de vlucht van ongeveer 11 uur brengt een chauffeur je naar het hotel voor de eerste nachten. Hier kun je even relaxen bij het zwembad of een hapje eten in de levendige Khao San Road. Maar de allerleukste manier om Bangkok te ontdekken is met de fiets. Op de 3e dag van deze reis ga je dan ook een mooie fietstocht maken. De volgende dag reis je met een minibusje naar de Kwai rivier. Onderweg stop je bij een lokale markt en de Hellfire Pass: een indrukwekkende kloof die is aangelegd door dwangarbeiders in de Tweede Wereldoorlog. Aan het eind van de dag kom je aan bij je drijvende bamboebungalows op de rivier, hier heb je een eigen kamer met zwemsteiger en hangmat.

Na een heerlijke nacht ga je met een boot naar de Erawan watervallen. Deze waterval heeft 7 niveaus en een hoogteverschil van 1.500 meter. Je kunt op alle niveaus zwemmen in het kristalheldere water. Vervolgens reis je naar de brug over River Kwai en daarna door naar Kanchanaburi.

Op naar Kanchanaburi en Chiang Mai

In Kanchanaburi kan je een heerlijke dag relaxen of ervoor kiezen om naar het Olifantanopvangkamp te gaan. Hier leer je hoe je de neus moet wassen van de immense olifanten en mag je meehelpen fruit kappen en aan de olifanten voeren. Op dag 7 reis je vanuit Ayutthaya met de nachttrein naar Chiang Mai. Je kunt in Ayutthaya zelf ook prachtige tempels bezoeken die nog stammen uit de 12e eeuw toen het een welvarend koninkrijk was. In de nachttrein heb je een slaapplek en met het heen en weer schudden van de trein val je snel in slaap.

Leuk om te zien in Chiang Mai is o.a. de Night Market en straten vol gezellige bazaars waar je lokale souvenirs kunt kopen. De volgende dag maak je een spannende tweedaagse tocht naar bergvolkeren in Noord-Thailand. Tijdens deze tocht ga je onder andere naar een lokale markt, maak je een 2 uur durende trekking en overnacht je dus bij de lokale bevolking. De kinderen kunnen meehelpen met activiteiten, zoals fruit plukken en varkens voeren. De tweede dag loop je in 1,5 uur naar het volgende dorp waar je meekijkt met het werk van de smid. In dit dorp krijg je een heerlijke lunch waarna je weer naar Chiang Mai wordt teruggebracht. In Chiang Mai heb je een vrije dag.

De jungle en daarna heerlijk relaxen

Op dag 12 vlieg je van Chiang Mai naar Phuket en word je naar een junglelodge gebracht in het Khao Sok Park. Een prachtige plek verborgen tussen de kalkrotsen. In de middag verken je het gebied hier per kano. De dag wordt afgesloten met rustgevende junglegeluiden op de achtergrond. De volgende dag wordt er nog meer van de natuur genoten tijdens een dagtocht naar het Racha Praba Meer.

De laatste dagen kun je heerlijk relaxen op het bounty-eiland Koh Phanang. Vanuit de jungle word je per minibus naar de ferry gebracht, die je vervolgens in 2,5 uur naar Koh Phanang brengt. Vanuit een hele fijne bungalow aan het strand kun je het eiland gaan ontdekken of gewoon een paar dagen genieten van de zon en de zee! Op dag 18 reis je terug naar Ko Samui van waaruit er een binnenlandse vlucht gaat naar Bangkok.

Mae Haad Beach - Koh Phangan - Thailand

Vraag een prijsofferte op voor deze Rondreis Thailand Compleet met kinderen

Wil jij deze fijne rondreis maken met de kinderen? Geef ons je wensen door en wij gaan uitzoeken welke route en accommodatie het beste bij je past en wat hier de prijs van is. De beste reisperiode voor deze reis is van half december t/m september. In oktober en november heb je meer kans op regen en een onstuimige zee.

Je kunt ons mailen op info@reisgraagkids.nl. Geef dan even aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat graag zodat we er rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunnen we ook verzekeringen voor je regelen als je dat wilt.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Per email kun je ons 24/7 bereiken.

ReisgraagKids
Stationssingel 120e
5371 BB Ravenstein
0486-412199
info@reisgraagkids.nl

Wil jij deze fijne rondreis maken met de kinderen? Geef ons je wensen door en wij gaan uitzoeken welke accommodatie en route het beste bij je past en wat hier de prijs van is.

Je kunt ons mailen op info@reisgraagkids.nl. Geef dan even aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat graag zodat we er rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunnen we ook verzekeringen voor je regelen als je dat wilt.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Per email kun je ons 24/7 bereiken.

ReisgraagKids
Stationssingel 120e
5371 BB Ravenstein
0486-412199
info@reisgraagkids.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rondreis Thailand Compleet met kinderen” te beoordelen

Of

  Vul het formulier in en vertel ons waar je naar op zoek bent.

  Zoek een reis

  Vind jouw droomreis!