Agriturismo op Ibiza

IBIZA - SPANJE
  • Agro Can Cosmi Prats - Ibiza
  • Agro Can Guillem – Ibiza
  • Agro Can Guillem – Ibiza
  • Agro Gare du Nord restaurant – Ibiza

Naast het mooie aanbod aan (grotere) appartementen en hotels hebben wij ook contact met een paar hele leuke agriturismo op Ibiza. Dit zijn kleinschalige hotels vaak gelegen in het binnenland. Ze zijn gevestigd in een omgebouwde oude finca (boerderij). Hier kun je in alle rust genieten van het zwembad, het lekkere weer en natuurlijk van je gezin. De agriturismo hebben meestal tussen de 2 tot 10 appartementen. Deze appartementen zijn vaak geschikt voor 2 personen maar wij hebben er ook een aantal gevonden waar je met het hele gezin in kunt. Omdat er meestal maar 1 of 2 kamers geschikt zijn voor een gezin hebben wij de agri`s niet allemaal apart op ReisgraagKids gezet. Mocht je op zoek zijn naar zo`n unieke accommodatie geef dan jouw vakantiewensen door. Wij zullen dan gaan kijken waar er nog een familiekamer beschikbaar is.

Er zijn op Ibiza verschillende namen voor deze unieke accommodaties zoals casa rural, agroturismo en boerderijvakantie. Maar wat altijd centraal staat is de kleinschaligheid en rust en ruimte. Op sommige agri hebben ze veel kinderspeelgoed en bijvoorbeeld een speeltuintje. Er zijn ook accommodaties die zich niet speciaal op kinderen richten maar zij hebben ze een verfijnd restaurant bijvoorbeeld. De keuze is enorm dus laat gewoon weten wat je fijn vindt, dan zoeken wij de meest passende plek.

P.s. Heb je mijn top 5 agroturismo op Ibiza al gezien?

Om de meest voordelige prijs voor je te berekenen kun je ons mailen op info@reisgraagkids.nl. Geef dan even aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat graag zodat we er rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunnen we ook een huurauto voor je regelen als je dat wilt.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Per email kun je ons 24/7 bereiken.

ReisgraagKids
Stationssingel 120e
5371 BB Ravenstein
0486-412199
info@reisgraagkids.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Agriturismo op Ibiza” te beoordelen

Of

    Vul het formulier in en vertel ons waar je naar op zoek bent.

    Zoek een reis

    Vind jouw droomreis!