Wat kan ReisgraagKids voor jou doen?

Toen ik moeder werd en voor de eerste keer met onze tweeling op vakantie wilde vond ik het een hele zoektocht om een fijne accommodatie te vinden. Want er moesten o.a. genoeg babybedjes zijn, een kinderbad en een plek waar je je welkom voelt met kinderen. Toen ik eindelijk een geschikt hotel had gevonden belde ik de touroperator of er twee babybedjes waren en die gaf mij aan dat ze dat nooit konden garanderen… Geen optie dus als je naar de Canarische Eilanden vliegt en niet eens zeker weet of beide kids wel in een bedje kunnen slapen. Dat moet anders dacht ik toen al.

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en heb ik al vele zoektochten gedaan naar de perfecte accommodatie voor onze vakanties met de kinderen. Ook is er inmiddels een derde spruit bijgekomen en daardoor wordt de missie om de fijnste plekken te vinden nog iets lastiger. Er zijn namelijk niet veel websites waar je handig kunt zoeken naar familiekamers geschikt voor 5 personen. Tijdens mijn zwangerschapsverlof heb ik de plannen gemaakt voor ReisgraagKids en inmiddels staat er een website voor je klaar. Ik help je graag met het vinden van de meest kindvriendelijke accommodaties op de mooiste plekken. Daar waar jullie je als gezin welkom voelen!

Eigenaar ReisgraagKids
Eigenaar ReisgraagKids

Wat is een typische ReisgraagKids accommodatie?

De accommodaties die je via ons kunt boeken zijn accommodaties waar ik met mijn gezin ben geweest en zou aanraden aan familie en vrienden. Of het zijn accommodaties waar ik zeker heen zou gaan op vakantie. Dit zijn vaak kleinschalige hotels of kleine vakantieparken. Denk bijvoorbeeld aan een agriturismo in Italië of  een b&b in Spanje. Op deze plekken is vrijwel altijd een kinderzwembad en speeltuin aanwezig maar vaak zijn er nog meer faciliteiten voor kinderen zoals speelgoed, babyfoons, voldoende babybedjes, een kinderbuffet, kinderdisco etc. Kortom, het is altijd een plek waar je je als gezin welkom voelt!

Rondreizen

We hebben in de afgelopen jaren ook rondreizen gemaakt. De een wat beter uit te voeren met kinderen. Op dit moment bieden we rondreizen aan naar Puglia, Ijsland en Mauritius. De voorbeeldreizen zijn naar wens aan te passen:

ReisgraagKids steunt Stichting van het Kind

Omdat ik begrijp dat het niet vanzelfsprekend is dat alle kinderen in Nederland op vakantie gaan heb ik ervoor gekozen om de Stichting van het Kind te ondersteunen. Deze stichting richt zich op alle 51.000 kinderen in Nederland die wegens omstandigheden niet thuis kunnen wonen. 51.000 kinderen die niet dezelfde kansen krijgen als andere kinderen. Van deze kinderen wonen er 27.000 kinderen in een leefgroep of gezinshuis en 24.000 kinderen wonen in een pleeggezin.