Tenerife is samen met Gran Canaria, het bekendste eiland van de Canarische Eilanden. Het eiland ligt ongeveer 400 km voor de kust van Marokko en de Westelijke Sahara. Tenerife kent net als de andere Canarische Eilanden een vulkanische oorsprong. Gedurende een periode van honderdduizenden jaren heeft het eiland zich gevormd tot wat het nu is. De meeste vakantiegangers gaan voor het aangename klimaat!

Waarom naar Tenerife met kinderen?

Tenerife is een waterparadijs voor ouder én kind. Op Tenerife vind je een van de grootste en leukste waterparken van Europa: Siam Waterpark. Hier vind je ruige waterattracties voor tieners en volwassenen en rustigere glijbaantjes voor de kleintjes. Bijzonder: het waterpark is volledig gebouwd met de Thaise tempels in gedachten. Er is zelfs een typisch Thaise drijvende markt. Ook de vele stranden op Tenerife zijn geschikt voor het hele gezin! En met de kids kun je er hele leuke activiteiten doen: je kunt er o.a. dolfijnen spotten vanuit een glazen bootje, een tochtje naar vulkaan El Teide of kennis maken met het dierenrijk in Loro Parque!

Accommodaties van ReisgraagKids op Tenerife

Ook op het Spaanse Tenerife hebben wij een selectie gemaakt van de fijnste accommodaties om met het hele gezin te verblijven. Heb je zelf geen tijd of zin om de meest geschikte accommodatie uit te zoeken? Mail ons dan je wensen (info@reisgraagkids.nl) en wij maken een gratis offerte voor je!