Andalusië, in het zuiden van Spanje, staat bekend om haar roerige geschiedenis. Een geschiedenis die prachtige gebouwen en ander cultuurerfgoed heeft achtergelaten. Het is tevens een streek waar de zon vaak schijnt en waar je kunt genieten van heerlijk eten. Je hebt er veel bekende badplaatsen maar wij houden juist van de echte Spaanse dorpjes waar je niet alleen maar toeristen vindt maar waar je je onderdompelt in de Spaanse cultuur. Vanuit hier kun je de streek ontdekken!

Waarom naar Andalusië met kinderen?

Met het vliegtuig ben je in ongeveer 2 a 3 uur op de plek van bestemming. En daarnaast is het er het hele jaar prima weer! Zoek je dus een fijne bestemming voor het voor- of najaar dan is Andalusië ook zeker een te raden! Er zijn veel leuke uitstapjes te maken met de kids en het aanbod kindvriendelijke accommodaties is groot. Ook is het een prima regio voor een kindvriendelijke rondreis.

ReisgraagKids accommodaties in Andalusië

We hebben een mooie selectie voor je gemaakt in deze eeuwenoude Spaanse streek. Van villa`s met privé-zwembad tot kleinschalige vakantieparken waar het je aan niets ontbreekt. Allemaal plekken waar ik ben geweest of graag zou willen verblijven met mijn gezin!

Rondreis Andalusië met kinderen

Tijdens deze rondreis Andalusië met kinderen ontdek je het authentieke Spanje vanuit een hele fijne kleinschalige accommodatie.

La Granja de Antonio 3*

Vakantiepark La Granja de Antonio is een fijn, kleinschalig park waar het hele gezin zich prima vermaakt.