Agadir is een levendige havenstad aan de westkust van Marokko. Het is de grootste badplaats van het land. Met kilometers aan goud strand is hier altijd wel een plekje te vinden om van het uitzicht op de Atlantische Oceaan te genieten. Of zoek het wat hoger op en bewonder de oude muren van de kasba, terwijl je de zon in de zee ziet zakken. Agadir heeft eigenlijk echt voor elk wat wils, en dat maakt deze Marokkaanse badplaats tot een ideale vakantiebestemming voor iedereen


Waarom naar Agadir met kinderen?

Het is ongeveer 4 uur vliegen naar Agadir en er heerst een fijn klimaat in deze Marokkaanse stad. Agadir met kinderen is ook erg leuk! Je vindt hier verschillende resorts met faciliteiten voor jong en oud. Veel resorts bieden mogelijkheden om te verblijven op basis van ontbijt, halfpension of all inclusive. In principe hoef je je hotel dan helemaal niet uit; je kunt prima de gehele dag bij het zwembad of strand vertoeven. Maar dat is zonde, er is van alles te doen rondom Agadir!


Accommodaties van ReisgraagKids in Agadir

Ook in Agadir hebben wij een mooie, gevarieerde selectie aan accommodaties gemaakt. De meeste resorts hebben veel kinderfaciliteiten en overal hebben ze fijne familiekamers! In deze hotels en resorts ga jij een hele fijne vakantie beleven samen met het hele gezin. Heb je zelf geen tijd of zin om de meest geschikte accommodatie uit te zoeken? Mail ons dan met je wensen (info@reisgraagkids.nl) en wij maken een gratis offerte voor je!